Perpetuum mobile 7 - natječaj za mobilnost učenika


U sklopu projekta Perpetuum mobile 7koji je Školi za cestovni promet odobrila Agencija za mobilnost i programe EU u okviru programa Erasmus+, Ključna aktivnost 1: Mobilnost u svrhu učenja za pojedince, raspisujemo

natječaj za sudjelovanje na mobilnosti - stručnoj praksi

u školskoj godini 2022./23.

1.      Stručna praksa u trajanju od 2 tjedna u Toulouse, Francuska – 4 učenika iz programa vozač motornog vozila i tehničar cestovnog prometa.

Mobilnosti će biti realizirane u razdoblju siječnju 2023. godine.

Na natječaj se mogu prijaviti učenici koji trećeg razreda u programu VMV i/ili četvrtog razreda u programu TCP.

Za prijavu na natječaj potrebno je ispuniti prijavnicu i suglasnost roditelja koje se nalaze u privitku ovog natječaja. Ispunjenu prijavnicu, skeniranu potpisanu suglasnost roditelja te Europass životopis i motivacijsko pismo potrebno je poslati mailom na adresu [email protected] voditeljici projekta mr. Snježani Kovač, prof. u A 1-13.

Natječaj je otvoren do 7. prosinca 2022. godine do kada je potrebno poslati svu potrebnu dokumentaciju. Nepotpune prijave neće se uzimati u obzir.

Ocjenu zaprimljenih prijava i bodovanje rezultata izvršit će Povjerenstvo za odabir učenika u sastavu:  

·       Snježana Kovač, voditeljica projekta,

·       Lovorka Vidić

·       Josip Hadrović

Povjerenstvo će bodovati sve potpune i pravovaljane prijave prema kriterijima koji su sastavni dio ovog natječaja. Svi učenici koji prema navedenim kriterijima osvoje najmanje 50% od maksimalno mogućeg broja bodova bit će pozvani na razgovor na kojem će se procijeniti motiviranost za sudjelovanjem u projektu i znanje stranog jezika. Razgovori s kandidatima održat će se u petak 9. prosinca 2022. godine.

Rezultati natječaja će biti objavljeni na školskoj mrežnoj stranici najkasnije do 15. 12. 2022. godine.

Za sva pitanja vezana uz projekt možete se obratiti voditeljici projekta mr. Snježani Kovač, prof. na mail [email protected] .

Zagreb, 29. 11. 2022. godine

Dokumenti: prijavnica, suglasnost roditelja, kriteriji za odabir učenika

Kontakt


"Škola za cestovni promet"
Trg J.F. Kennedyja 8, Zagreb
www.scp.hr
01/2303 444

Radno vrijeme