Jesenski rok za upis u 1.razred srednje škole


JESENSKI ROK ZA UPIS U 1.RAZRED

 

Dostava dokumenta će se odvijati uživo u Školi za cestovni promet u UTORAK 29.8.2023. od 9:00 sati do 12:00 sati u uredu pedagoginje (A 1-11).

 

Dokumentacija potrebna za upis u 1. razred srednje škole:

  1. Upisnica (dostupna na mrežnoj stranici NISpuSŠ)*
  2. Potvrda školskog liječnika o nepostojanju kontraindikacija za smjer TEHNIČAR CESTOVNOG PROMETA ili TEHNIČAR ZA LOGISTIKU I ŠPEDICIJU odnosno Potvrda medicine rada o nepostojanju KONTRAINDIKACIJA ZA SMIJER VOZAČ MOTORNOG VOZILA
  3. Original svjedodžba 8.razreda
  4. Ostali dokumenti kojima su ostvareni dodatni bodovi za upis
  5. Ispunjeni obrazac o informacijama učenika i roditelja/skrbnika

 

* Upisnicu  koja je potpisana od strane roditelja/skrbnika i učenika potrebno je učitati u sustav prije samog dolaska u Školu zbog dostave dokumentacije.

 

Za sve koji iz objektivnih i opravdanih razloga nisu u mogućnosti osobno dostaviti dokumente u Školi, mogu ih dostaviti online, odnosno na mail adresu: [email protected] , prateći niže navedene upute:

Potpisanu Upisnicu elektroničkim putem može poslati samo roditelj/skrbnik, a u e-poruci dužan je dostaviti i svoj osobni kontakt (broj telefona, broj mobitela) kako bi ga škola mogla kontaktirati. Dokumentacija koja se šalje mora biti skenirana ili slikana te mora biti potpuna. Molimo Vas da šaljete dokumentaciju u predviđenom roku.

 

Kontakt


"Škola za cestovni promet"
Trg J.F. Kennedyja 8, Zagreb
www.scp.hr
01/2303 444

Radno vrijeme