Upisi u 1. razred - 2022./2023.


Dragi budući učenici i roditelji, 

na sljedećem linku nalaze se sve informacije vezane za upis u Školu za cestovni promet u 1.razred šk. god. 2022./2023.

 

Dostava dokumenata* koji su uvjet za upis u određeni program obrazovanja (potvrda školske medicine, liječnička svjedodžba medicine rada, ostali dokumenti kojima su ostvarena dodatna prava za upis):

 
Dostava dokumenta će se odvijati uživo u Školi za cestovni promet u navedenim terminima:
 
11.7.2022. od 8:00 do 12:00 sati
12.7.2022. od 8:00 do 12:00 sati
 
Za sve koji iz objektivnih i opravdanih razloga nisu u mogućnosti osobno dostaviti dokumente u Školi, mogu ih dostaviti online, odnosno na mail adresu: [email protected] , prateći niže navedene upute:
Upisnicu elektroničkim putem može poslati samo roditelj/skrbnik, a u e-poruci dužan je dostaviti i svoj osobni kontakt (broj telefona, broj mobitela) kako bi ga škola mogla kontaktirati. Dokumentacija koja se šalje mora biti skenirana ili slikana te mora biti potpuna. Molimo Vas da šaljete dokumentaciju u predviđenom roku.
 
VAŽNO! Molimo učenike i roditelje/skrbnike da se drže navedenih termina jer naknadni upis neće biti moguć. Ukoliko učenik ne dostavi dokumentaciju na vrijeme, neće moći biti upisan u ljetnom roku.
 
! Dokumentacija potrebna za upis u 1. razred srednje škole (11. i 12.7.2022. u Školi ili  putem e-pošte):
  1. Upisnica (dostupna na mrežnoj stranici NISpuSŠ)
  2. Potvrda školskog liječnika o nepostojanju kontraindikacija za smjer TEHNIČAR CESTOVNOG PROMETA ili TEHNIČAR ZA LOGISTIKU I ŠPEDICIJU odnosno Potvrda medicine rada o nepostojanju KONTRAINDIKACIJA ZA SMIJER VOZAČ MOTORNOG VOZILA
  3. Original svjedodžba 8.razreda
  4. Ostali dokumenti kojima su ostvareni dodatni bodovi za upis
  5. Ispunjeni obrazac o informacijama učenika i roditelja/skrbnika

 *Uz navedenu dokumentaciju molimo da roditelji učenika koji su stekli pravo direktnog upisa na upise donesu/dostave kopije rješenja o primjerenom obliku školovanja i preporuke stručnjaka (logopeda/psihologa) za individualizaciju/prilagodbu programa ili medicinsku dokumentaciju temeljem koje se ostvaruje pravo na primjereni oblik školovanje, te Stručno mišljenje Službe za profesionalno usmjeravanje.

 

UPISI U 1. RAZRED 2022./2023.

Kontakt


"Škola za cestovni promet"
Trg J.F. Kennedyja 8, Zagreb
www.scp.hr
01/2303 444

Radno vrijeme